Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rejsevinger.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Elsker du at rejse ud i verden, og ønsker en god flyoplevelse, læs med her.

Favorit flyselskaber, når man rejser på ’monkey class’

At besøge nye steder er altid skønt, men det er det altså ikke altid at rejse dertil. Jeg kan ret godt lide lufthavne, og stemningen der, men jeg er faktisk ikke fan af at flyve. Jeg ser det som en nødvendighed for at komme fra A til B, men visse flyselskaber er virkelig ringe at flyve med i min optik. Heldigvis har flere flyselskaber faktisk fundet nøglen til en mere komfortabel rejse for mig.

Det er ingen hemmelighed, at jeg nyder de gange, jeg rejser på Business Class, eller endda har været så heldig at flyve på 1. klasse, men ærligt, så gider jeg ikke bruge SÅ mange penge på en flybillet, når jeg kan bruge dem på oplevelser på destinationen i stedet, og man kan jo som bekendt ikke både få i pose og i sæk, med mindre man har usandsynligt mange penge selvfølgelig, men det har de fleste af os jo ikke.  Så jeg er altså en af dem, der oftest flyver monkey class, selvom jeg hader det. For det meste hader jeg den trange plads, men der er faktisk nogle flyselskaber, hvor det er væsentlig bedre at være en af dem, der tænker, at det er for mange penge at betale 25.000 kr. for 20 cm mere til benene, lædersæder, avis og muligvis opgraderet mad på plastikbakke (der alligevel smager lige så dårligt, som maden på monkey class).

Havde jeg usandsynligt mange penge, så sad jeg klart på 1. klasse på alle mine flyture, men når det nu ikke er tilfældet for hverken mig eller de fleste andre, tænker jeg, at I gerne vil høre om de flyselskaber, der faktisk er væsentligt bedre end mange andre selskaber i min optik. Der er selvfølgelig også forskel på, om man skal flyve halvanden time eller 12 timer, men komfort og god service er nu altid godt.

Jeg har fløjet med MANGE forskellige flyselskaber gennem årene, og der er STOR forskel på flyselskaber, som de fleste af jer nok også ved. Men måske du alligevel lige skal læse med, hvis du ikke kender de omtalte flyselskaber.

Mit indlæg er selvfølgelig baseret på egne oplevelser, og jeg bliver ikke betalt for at skrive, hvad jeg skriver. Blot til info.

Emirates

Jeg har før skrevet, at jeg er vild med at flyve med Emirates, og det har såmænd ikke ændret sig. Når man flyver på økonomi klassen med Emirates, føles det lidt som at flyve på business Class på nogle områder.

For det første er der generelt bare meget mere plads i deres Airbus A380 fra, hvad man er vant til hos andre flyselskaber – selv toiletterne er så store, at man ikke skal bakke ud. Deres underholdningssystem/skærme er af virkelig god kvalitet, og man kan rent faktisk både høre, hvad de siger, og se de mennesker, der taler, når man ser en film på flyveturen med Emirates. Derudover er der en masse fede muligheder på deres skærme, hvor man kan alt muligt andet, end bare at se en film. Jeg kan ikke lide flymad, men skulle jeg spise flymad, hvilket jeg meget sjældent gør (jeg skal være lige ved at dø af sult), skulle det klart være hos Emirates. Ligeledes er flyselskabet et af de få, hvor man ikke føler, at alting bliver sparet væk. Sidst men absolut ikke mindst, er servicen altid i top, og alle flight attendants er altid super søde og hjælpsomme. Endelig er det vigtigt at nævne, at man bare ikke mærker, at man flyver på samme måde, som med andre flytyper, når man flyver med A380’eren. Og det er virkelig et plus for mig, der fx hader turbulens. Men altså, det er jo ikke for sjov, at Emirates altid ligger i toppen, når der laves undersøgelser af flyselskaber.

Qatar Airways

I syv år i træk er kabinepersonalet blevet stemt ind som suverænt det bedste i Mellemøsten, men også blandt andre flyselskaber ligger de altid i toppen. Med Qatar mærker du virkelig den gode service, uanset om du flyver 1. klasse eller på monkey class. Der er god plads, og også her mærker man ikke sparerunden blandt flyselskaber. Deres skærme er også rigtig gode, og der er masser af muligheder for børn. Man kan, ligesom hos Emirates i øvrigt, snildt oplade computer, tlf. osv. fra sin siddeplads, hvor der også er fin benplads.

Singapore Airlines

Min bror og familie boede i Singapore nogle år, hvilket betød, at jeg også har fløjet en del med Singapore Airlines, som også er et af mine yndlings flyselskaber. De er kendt for deres uovertrufne kundeservice, og den er god nok. Næsten lige meget, hvad du har brug for, skaffer de det på flyturen med Singapore Airlines (inden for rimelighedens grænse naturligvis). Men man kan virkelig mærke, at det handler om at gøre flyveturen komfortabel for deres kunder. Pladsen er også fin her (jeg går meget op i at have plads, når jeg flyver).

Thai Airways

En af mine bedste veninder boede i Thailand i 13 år, så I kan nok selv regne ud, at jeg har været mange gange i Thailand. Oftest fløj jeg/vi med Thai Airways eller Singapore Airlines. Hos Thai er det ligesom hos flere af de førnævnte, at økonomiklasse føles som businessclass hos andre flyselskaber, på flere områder i hvert fald. Også her fungerer deres underholdningssystem, og derudover er der også her bedre benplads på et økonomisæde, end hos mange andre flyselskaber, og man sidder godt i deres sæder.

Turkish Airlines

De flyver til rigtig mange destinationer, hvilket er en fordel, hvis man nu er typen, der godt kan lide altid at flyve med det samme flyselskab. Kabinepersonalet er venligt og serviceminded. Også her sidder man godt i deres sæder, der kan lænes godt tilbage, og de serverer snacks selv på korte flyvninger. De har også ry for at være ret præcise, og det er jo altid godt, hvis man skal nå et fly eller et møde. Endelig har de ofte ret gode tilbud på deres billetter, og man kan faktisk få lige så billige billetter med Turkish Airlines, som med ’low budget’ flyselskaber.