Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rejsevinger.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
læs med på RejseVinger.dk, og få gode rejsetips

Det, der ikke måtte ske

Det, der ikke måtte ske, skete for mig på min forrige rejse. Faktisk er jeg sikker på, at alle der rejser med fly (med mindre de har deres eget), har tænkt netop den tanke. Nemlig, bare min kuffert ikke kommer på bagagebåndet helt åben. Det gjorde min så.

Ydermere var den undervejs via tre lufthavne, så aner ikke, hvor skaden er sket. Anyway. Der stod jeg så med min kuffert, med tøj hængende ud fra kuffertens sider, en bh på bagagebåndet (klassisk) og kiggede frustreret på de andre passagerer i lufthavnen, der selvfølgelig stod med en fin hel kuffert fra bagagebåndet. Og ja, det er typisk, at det sker for mig, men omvendt med alle de rejser, jeg har foretaget i mit liv, er det måske alligevel heldigt, at det først skete nu.

Nå, men pointen med indlægget her er altså, at jeg har købt de her smarte bælter/remme til kufferten, som flere af jer kloge mennesker sikkert har brugt de sidste tyve år, men der er garanteret også nogle som mig derude, der ikke altid liiige får tænkt på alt det praktiske.

  

De er altså smarte. For det giver lige en ekstra sikkerhed, når man ikke helt stoler på lynlåsen i kufferten, og nej, jeg havde ikke proppet min kuffert helt vildt. Kufferten var ikke gammel og mørnet, faktisk kun et år gammel, og er en Samsonite, hvilket er et mærke, som jeg har ret god erfaring med ellers.

Men udover de her smarte bælter/remme til kufferten, kan jeg også anbefale covers til din kuffert. Jeg har selv brugt dem de sidste par år, og de har virkelig beskyttet min kuffert mod de værste skrammer og mærker fra de mennesker, der på brutal vis smider rundt med vores kufferter i lufthavnene rundt omkring i verden.  At jeg så også har valgt en solskinsgul kuffert, var måske ikke det klogeste valg, men den er flot. I øvrigt var det også coverets skyld, at kufferten var bare lidt lukket til, og nok har reddet nogle af mine ting for at ende sine dage i forskellige lufthavne.

 

Man kan blandt andet købe dem på nettet. Amazon.com eller Amazon.co.uk har mange, men også andre hjemmesider. Søg på covers til kufferter, og der kommer en masse frem. Dog af varierende kvalitet. Remmene/bælterne kan man købe hos diverse kuffertforhandlere, men ofte meget billigere hos fx Flying Tiger, Normal og på nettet.

Håber, at det betyder, at ingen af jer skal modtage jeres kuffert ved bagagebåndet, som tilfældet var for mig på min tur til USA. Det var godt nok træls. Jeg har selvfølgelig rejst siden, uden problemer, men jeg går altså også med både “livrem og seler” nu. 😉

Fortsat rigtig god sommer til jer alle, hvad enten I er hjemme eller et sted ude i verden!