Vind skønhedsbehandlinger for kr. 5.000,-

Altså jeg rejser jo en del, og opholder mig ret meget i solen her og der og alle vegne. Jeg forsøger at undgå for meget sol, især i ansigtet, bruger altid faktor 50 i ansigt, og bærer hat og solbriller på stranden. Men helt at undgå solen er ret svært, og det har jeg faktisk heller ikke lyst til. Men jeg kan jo lige så godt indrømme, at også jeg bliver ældre (surprise), og solen bidrager sgu’ ikke positivt til de der rynker. Jeg er ikke meget for kniven i forbindelse med skønhedsoperationer, men sådan er vi jo alle så forskellige. Nå, men jeg er jo kvik (som I ved ;-)), så jeg er klar over, at jeg ikke ser ud, som jeg gør nu, om fx ti år, og netop fordi vi jo ældes, vil jeg faktisk gerne ældes med ynde (hvem vil ikke det?). Jeg har ikke noget problem med at blive ældre (endnu), men jeg gør alligevel rigtig meget for at passe på mig selv, herunder spise rigtigt, dyrke sport, få nok søvn (hvilket jeg er ualmindelig dårlig til), spise store mængder chokolade og is (hvilket jeg er uforskammet god til, og jo jo, det er sundt. Eller.). Men ikke mindst passer jeg godt på min hud. Under det sidste punkt kommer Cosmo Laser & Skønhedsklinik SÅ meget ind i billedet. Her kan jeg nemlig få behandlinger, der virker positivt for min hud (og derfor også for mig), uden at man skal skæres i og alt muligt.

Hos dem har jeg nemlig fundet en fantastisk behandling (eller faktisk flere) til netop at passe på min hud, og lige stoppe hudens aldringsproces lidt (det er da noget, vi kan lide). Eller fundet og fundet. Jeg er blevet vejledt af dygtige læger og sygeplejersker, hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, til at prøve behandlingen, fordi jeg brokkede mig over de fine linjer og smårynker, der jo naturligt nok kommer, når man ikke længere er 20 år, og behandlingen virker altså. OG man skal hverken skæres eller stikkes i 😉 Jeg vil gerne lige understrege, at det ikke er en ’trylle trylle’ behandling, men det har jeg faktisk heller ikke brug for. Det må gerne kunne ses, at jeg lever, dog behøver jeg jo ikke passivt se til, mens ting ændrer sig, som jeg faktisk gerne så forblev det samme lidt længere, og som jeg ved, at jeg har indflydelse på. Det er vel også bl.a. derfor, at mange tænker over, hvad de propper i munden, dyrker motion og alt det andet, der har indflydelse på udseendet.

 

De fleste forbinder en ansigtsbehandling med at få en maske af en slags i ansigtet, men med Skin Tightening behandling hos Cosmo Laser får man gel i ansigt og hals i stedet. Og behandlingen er smertefri. Ingen nåle, ingen kniv 😉
Mange tror, at enten er der den klassiske ansigtsbehandling, eller også er der kniv og nåle, men der er altså også alternativer, når man vil passe på sin hud.

Se video af en af mine skin tightening behandlinger her (som I ser, gør det altså overhovedet ikke ondt, eller er på anden vis ubehageligt): IMG_6817  

Give away

Nå, men du læste rigtigt. Du kan vinde et behandlingsforløb til en værdi af kr. 5.000,- her på bloggen hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik. De har i øvrigt lige nu (hele juni) tilbud på deres Skin Tightening behandlinger, så overvejer du at prøve den, skal du slå til, inden kalenderen hedder juli, hvis du vil spare en masse penge. Siger det bare. Men derudover kan du altså jo så også VINDE et Skin Tightening forløb på tre behandlinger hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik til en værdi af kr. 4.950,-

Sådan gør du for at deltage i konkurrencen:

  • For at deltage i konkurrencen, skal du blot svare på, hvad det er man skal, inden den første behandling? Skriv svar i tråden samt, hvorfor du gerne vil vinde behandlingerne, på dette indlæg på RejseVingers Facebookside. Svaret kan du let finde i mit indlæg om Skin Tightening her på bloggen (lige over konkurrencebetingelser).
  • Du skal like opslaget her på Facebook samt RejseVingers og Cosmo Laser & Skønhedskliniks Facebookside.
  • Du må selvfølgelig meget gerne tagge venner, men det er ikke et krav.
  • Du er meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.
  • Du må meget gerne tilmelde dig RejseVingers nyhedsbrev på www.rejsevinger.dk

Lidt om selve behandlingen

Det er en del af din naturlige aldringsproces, at hudens kollagen produktion falder, og at løs hud og aldersbetingede rynker opstår. Huden drager “sydpå” hvilket bl.a. giver løs hud i underansigtet omkring hagen, hals og kæbe. Med skin tightening laserbehandlingen opvarmes hudens væv, hvilket giver en let opstramning. Du kan få skin tightening i ansigt, på hals og bryst. Normalt anbefaler Cosmo Laser 3-6 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Resultatet, som vil være et strammere og mere fast væv, indtræffer først langsomt hen over de efterfølgende måneder. Varigheden varierer fra 6-12 måneder, så vi anbefaler at du holder resultatet ved lige med 1-2 behandlinger årligt.

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Man vil mærke varme spredes i huden, opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen er ikke smertefuld, hvis du spørger mig. Jeg har selv fået flere skin tightening behandlinger hos Cosmo Laser, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe – nogensinde. Jeg får behandlinger, som de anbefaler, og holder så en pause en tid, hvorefter jeg får et par behandlinger igen.

Husk, at du, inden din første behandling, skal til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af sygeplejerskerne/lægerne hos Cosmo Laser.

Konkurrencebetingelser: 

Vinderen trækkes dagene efter, at konkurrencen afsluttes torsdag den 21.juni 2018.

Vinderen offentliggøres her på bloggen og via RejseVingers Facebookside.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.

Hører jeg ikke fra vinderen, inden dagen er omme den 24. juni 2018, forbeholder jeg mig retten til at trække en ny vinder.

Præmien består af: 3 x Skin Tightening behandlinger (ansigt og kæbelinje) hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik til en værdi af kr. 4.950,-

Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Konkurrencen kører fra nu og frem til og med torsdag den 21.juni 2018.

 

Indlæg er sponsoreret.